Tuty's Cakes çikolatalı cupcake

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Her alanda çalışan, üreten kadınları desteklerim. Bugün sizleri çok lezzetli atıştırmalıklar, kurabiyeler ve pastalar yapan Tuvana Çalış'la tanıştırmak istedim. Hepimiz evimizde kendimize göre kek, kurabiye ve pasta yapıyoruz. Ama çok özel birşeyler ikram etmek istediğimizde bu işi profesyonel olarak yapanlardan destek almak isteriz. İşte Tuvana Hanım'da böyle günlerde gönül rahatlığıyla destek alacağımız kişilerden. Tuvana hanım, ondört yıl pasta tasarım şefi olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında kendine ait Tuty's Cakes markasını kurmuş. O günden beri Ankaralı dostlarımıza, hijyenik bir ortamda, tamamen "evde" hazırlanan ve "ev yapımı" tadında, hiçbir katkı maddesi kullanmadan butik ürünler hazırlıyor. Düğün, nişan pastaları için on gün, butik pastalar için dört-beş gün, diğer butik siparişler içinse en az üç gün öncesinden sipariş vermeniz yeterli. Doğum, baby shower, doğum günü, nişan, düğün ya da evde yaptığınız her türlü kutlama ve özel günlerinizde gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Ayrıca, özel günlerinizin yanı sıra ürün lansmanları, toplantılar, kongreler ve diğer kurumsal aktivitelerde ürünlerinizi öne çıkaracak lezzetli cupcake ve popcake'lerde hazırlıyor.

Sadece Ankara içi sipariş almaları benim için üzücü ama, Ankaralı dostlarımız tadını çıkarsın derim. Ankara içinde tüm lokasyonlar için sipariş alıp, eve teslimat yapıyorlar.

Her türlü, kek, cupcake, kurabiye ve pasta siparişlerinizi tutyscakes.com ya da instagram adresinden verebilirsiniz. Özel günlerinizi unutulmaz kılacak lezzet ve güzellikte pastalar için, siz hayal edin, Tuty's Cakes hayallerinizi gerçekleştirsin.

Ve Tuty's Cakes'in çok özel bir lezzet olan çikolatalı cupcake tarifini de küçük bir hediye olarak sizinle paylaşıyorum. Şimdiden afiyet olsun.

 

Tuty's Cakes çikolatalı cupcake tarifi

Malzemeler:

Bardak ölçüsü orta boy su bardağı olmalıdır.

 

Hazırlanışı:

Üzerini süslemek için, krema olarak buradaki tarifi yapabilirsiniz. Ya da krema ve çikolata ile ganaj hazırlayabilirsiniz. Krem peynirli ve tereyağlı frosting çok yakışır.

 

Tuty's Cakes, birbirinden lezzetli butik kurabiyeleri istediğiniz gibi sizler için hazırlıyor.

 

Yılbaşı akşamı için tasarlanmış, zencefilli kurabiyelerle renk katılmış nefis bir pasta.

 

Her biri tamamen sizin istediğiniz tasarımlarla hazırlanan pastalarından bir örnek.

 

Tuty's Cakes, en güzel, en özel günlerinizde butik pastalarıyla yanınızda...

 

Evin minikleri için eğlenceli, konsept pastalar...

 

Bu tarifimi beğendiyseniz bunları da deneyin

 

 

, ,