Cevizli peynirli kraker

Kullanıcı Oyu: 4 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin değil
 

 

Bir tane asla yetmez... Bol peynir ve cevizin muhteşem uyumu. Gevrecik, çıtır çıtır, ağzınızda eriyip gidiyor. İçindeki haşhaş tohumu, lezzetinin yanında çıtır bir doku ve görüntü sağlıyor. Biraz da baharatla bir kere deneyince bağımlısı olacağınız kesin derim. Çay saatlerinde, kahvaltılarda, yemek öncesi atıştırmalıklarda peynir tabağının yanında, içiniz kıyıldığında, beslenme çantalarında... Önümüz yılbaşı, öncesinde kendiniz için deneyin, yılbaşı akşamı konuklarınız için hazırlayın. Ya da misafir olarak gidiyorsanız, harika bir hediye olur. Bir kese kağıdı dolusu, gevrecik cevizli peynirli krakere kimse hayır diyemez.  Şimdiden afiyet olsun.

 

 

Cevizli peynirli kraker tarifi

Malzemeler:

 

Hazırlanışı:

Not; Peynirin tarife başlamadan hemen önce rendelenmiş olması, peynirin kurumaması için önemli. Daha önceden rendeleyip, bekletmeyin.

Çekirdekli ve çörek otlu kraker tarifimi buradan okuyabilirsiniz.

RİCA; Buradan bir ricada bulunmak istiyorum. Tariflerimi sadece bloğumdan paylaşıyorum. Sosyal medya hesaplarımdan tanıtımını yapar, bloğuma link veririm. Deneyip, paylaşan arkadaşlarımdan tariflerimi kopyalarak IG ya da Facebook sayfalarından paylaşmamalarını rica ediyorum. Alıntı yaparak bloglarınızdan paylaşabilirsiniz, bundan çok mutlu olurum. Göstereceğiniz anlayışa şimdiden çok teşekkür ederim.

 

İster atıştırmalık, ister aperitif olarak... Ya da çocukların beslenme çantalarında.

 

Cevizli peynirli krakerleri hava geçirmez bir kapta bir hafta saklayabilirsiniz.  

 

Yumuşacık tost ekmeği tarifini buradan okuyabilirsiniz.

 


Bol kuru meyveli, bol baharatlı rafine şekersiz nefis kek tarifini buradan okuyabilirsiniz.

 

Bu tarifimi beğendiyseniz bunları da deneyin

 

 

 

, , , , , , , ,